Lägenhet 44 a2

Lägenheten är belägen på andra våning med en halvtrappa upp. Balkongen har sol från ca kl. 10 och fram till solnedgången. Utsikten från balkongen sträcker sig vid vackert väder ner till Gibraltar och den Afrikanska kusten. 

I lägenheten hittar man två sovrum och ett kombinerat vardagsrum/matrum. Ett fullt utrustat kök där även kaffekokare, microvågsugn, brödrost och vattenkokare hittas. Två toaletter,den ena med dusch och den andra med badkar. Väggarna är ljuset vilket gör att lägenheten känns ljus och luftig. 
Det finns WiFi via 4G och flera TV-kanaler. 
 

rummen

Lägenheten består av två sovrum. Det ena sovrummet har  en queensize säng (160 cm) och garderob med korgkonsoller och klädstång, det andra sovrummet har  två separata sängar (90 cm) och garderob klädstång.  

vardagsrummet

Vardagsrummet är ett kombinerat vardagsrum/matrum med matbord och sex stolar (det finns även barnstol för mindre barn) två soffor varav den ena är en bäddsoffa för två personer. Platt-TV med DVD det finns även DVD-filmer som man kan se.

Poolområdet

I den lummiga trädgården finns en pool med 1,90 m djup vid ena sidan och 70 cm i andra, längden på poolen uppskattas till ca 20-25m. I poolområdet finns även en plaskpool för små barn. Poolen är inte uppvärmd utan värms av solen.

Vi har samarbete med Booking.com som bokningssida och på plats i Spanien träffar man Costa Service som möter upp er vid lägenheten och ser till att lägenheten ser okej ut både när ni kommer och när ni lämnar den. 
Registreringsnr för lägenheten är: CTC-201643154
Intresse för att hyra