Ocean point 20

Lägenheten Ocean Point ligger i Sitio Calahonda ca 30 minuters bilfärd från Malaga flygplats. Denna lägenhet består av två sovrum ett kombinerat kök med bardisk och vardagsrum med eldstad, stor balkong med en trappa upp till den enorma takterass för de stora sällskapsmiddagarna. 

Bra att veta är att lägenheten har ett fullutrustat kök samt AC, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Till lägenheten finns också en parkeringsplats i garaget under huset.

Poolområdet har en pool med 2,10m djup på den djupa delen och 90 cm på den grunda här finns även en barnpool för de minsta barnen. 

Lägenheten har närhet till både strand, restauranger och affärer inom 5 minuters promenadavstånd.

rummen

Det ena sovrummet i lägenheten har en dubbelsäng (1,60 bred) garderob med trådbackar och klädstång och det andra sovrummet består av  två separata sängar och garderob. 

vardagsrummet

Vardagsrummet har både sällskapsdel och matplats och består av soffa, platt-TV (diverse olika TVkanaler) matbord och bäddsoffa och en öppen spis för vinterhalvåret. 

Poolområdet

I den mysiga trädgården finns en pool ca 20 m och en barnpool. Nyrenoverade toaletter. Poolen är inte uppvärmd utan det görs med hjälp av solen. 

Pris för att hyra denna lägenheten är:
Högsäsong 110€/natt    1/5-30/9
Mellansäsong 85€/natt     1/10-28/2 samt 1/3-30/4
Lågsäsong 65€/natt   1/12-28/2
Intresse för att hyra klicka här

Vi har samarbete med ett företag som finns på plats i Spanien och möter upp er vid lägenheten och ser till att lägenheten ser okej ut både när ni kommer och när ni lämnar den. De visar även parkering
och tar emot deposition som är 150€.
Registreringsnr för lägenheten är: CTC-201666276
För mer information, maila gärna hit